SingularityU Nordisk Fakultet og CanopyLAB’s direktør præsenterer ideer om kunstig intelligens og fremtiden indenfor læring ved Sir Richard Branson’s private hytte i Verbier

Én gang om året er forretningsmagnat, filantrop og grundlægger af Virgin Group, Sir Richard Branson, vært for en begivenhed ved navn Convergenced, som afholdes for en lille gruppe af verdens førende ledere, heriblandt direktør Sahra-Josephine Hjorth.

 

Én gang om året er forretningsmagnat, filantrop og grundlægger af Virgin Group, Sir Richard Branson, vært for en begivenhed ved navn Convergenced, som afholdes for en lille gruppe af verdens førende ledere, heriblandt direktør Sahra-Josephine Hjorth. Begivenheden afholdes normalt på hans private ø i det caribiske hav, Necker Island. I 2018 blev det dog afholdt på The Lodge, et skisportssted i Verbier, Schweiz efter at orkanen Irma havde raseretNecker Island. I 2018 blev det dog afholdt på The Lodge, et skisportssted i Verbier, Schweiz efter at orkanen Irma havde raseret Necker Island.

Hvis navnet Convergenced ikke ringer en klokke, så er det af gode grunde. Det er stort set umuligt at finde information om begivenheden online, og du kan kun få adgang til information om begivenheden, hvis du har en begivenhedskode til Convergenced-hjemmesiden.

Convergenced er en ugelang tænketank for ledere fra forskellige industrier, og målet er at blive inspireret til at bruge eksponentielle teknologier og løse forskellige problemstillinger i verden. Det er en chance for at få information om de nyeste opdagelser, opleve progressiv kunst og underholdning, mens man er på ferie.

Under Convergenced, delte Sahra-Josephine Hjorth, direktør for CanopyLAB og studerende ved SingularityU Nordic, hendes perspektiv på den voksende rolle, som kunstig intelligens spiller i læring, samt diskuterede hendes vision om en inkluderende og teknologidrevet fremtid indenfor læring. Sahra-Josephine blev inviteret til at afholde en 40 minutters tale efterfulgt af en 20 minutters spørgerunde. I hendes tale kom hun ind på nogle af de mest væsentlige udfordringer, såsom adgang til uddannelse, og hvordan man skaber engagerende online læringsoplevelser.

Sahra-Josephine sagde følgende omkring sin tale:

 

Det vigtigste for mig var at deltagerne gik derfra med en forståelse for to vigtige pointer.

 

Det vigtigste for mig var at deltagerne gik derfra med en forståelse for to vigtige pointer.

1) At folk lærer på forskellige måder og for at skabe succesfulde online læringsoplevelser, så er det ikke nok blot at tilbyde de studerende forskelligt indhold. Vi skal også gøre plads til at de kan lære på forskellige måder, baseret på deres motivation og hvordan de lærer bedst. Som et resultat af dette, så skal læringssystemer være adaptive i forhold til både indhold og læringsmetodologi.

 

At folk lærer på forskellige måder og for at skabe succesfulde online læringsoplevelser, så er det ikke nok blot at tilbyde de studerende forskelligt indhold.

 

Det er essentielt , at vi giver folk mulighed for at lære på den måde, som passer til dem og ikke på den måde, som passer den største gruppe mennesker. Det er især her, at nye teknologier spiller en stor rolle.

 

Hos CanopyLAB eksperimenterer vi med, hvordan kunstig intelligens kan gøre det nemmere for HR-afdelinger og læringsdesignere at skabe kurser, og hvordan kunstig intelligens kan give de enkelte elever mere individuel støtte.

 

2) Kunstig intelligens er endnu ikke nået et stadie, hvor det vil være dominerende indenfor læring de næste par år, men det er en lærings- og kunstig intelligens revolution på vej. Hos CanopyLAB eksperimenterer vi med, hvordan kunstig intelligens kan gøre det nemmere for HR-afdelinger og læringsdesignere at skabe kurser, og hvordan kunstig intelligens kan give de enkelte elever mere individuel støtte.