Direktør for CanopyLAB, Sahra-Josephine Hjorth, accepterer tildelelsen af faculty hos SingularityU Nordic i København

SingularityU Nordic har til formål at inspirere, samt uddanne og styrke ledere i hele verdenen gennem eksponentielle teknologier til at løse nationale og internationale udfordringer. SingularityU Nordic består af virksomheder, iværksættere, akademiske institutioner, udviklingsorganisationer, regeringer og investorer.

 

SingularityU Nordic’s fakultet er en gruppe af nøje udvalgte eksperter med indgående kendskab til eksponentielle teknologier. I foråret 2018 modtog vores administrerende direktør, Sahra-Josephine Hjorth officielt tildelingen som fakultet. Stillingen som Fakultet for Fremtidens Læring er den første på verdensplan, og Sahra-Josephine har allerede fået muligheden for at holde foredrag om emnet. I marts blev Sahra-Josephine inviteret til Verbier i Schweiz af Sir Richard Branson for at holde et foredrag omkring fremtiden indenfor læring for en eksklusiv gruppe af udvalgte mennesker i hans private hjem.

Som fakultetsmedlem af SingularityU har SingularityU Nordic udgivet følgende:

 

Ph.D. -stipendiat Sahra-Josephine Hjorth har brugt de seneste fem år på at skabe analoge og digitale læringseksperimenter med banebrydende resultater. Udover at opfinde den første pædagogik for onlinelæring og opfinde begrebet “Programmer for Virtuelfordybelse”, så har Sahra-Josephine benyttet sin baggrund som forsker til at stifte CanopyLAB – en førende adaptiv læringsvirksomhed med hovedkontor i København.

 

Sahra-Josephine er ekspert i konvergerende teknologier, og hvordan disse anvendes i læringssammenhænge for at designe personlige og tilpasningsdygtige læringsoplevelser, som er med til at give slutbrugerne mulighed for at forbedre deres liv. Under sine foredrag fokuserer hun på kunstig intelligens, blockchain, samt VR og AR. Under sin igangværende Ph.D. forskning opdagede Sahra-Josephine at man i det fysiske klasseværelse kan lære på 53 forskellige måder. Dette står i skarp kontrast til det digitale læringsrum, som i gennemsnit kun muliggør fem forskellige læringsmåder. Sahra-Josephine udførte eksperimenter gennem CanopyLAB-platformen for at opnå muligheden for at bruge alle 53 måder, og derved skubbe for fremtidens grænser indenfor digitallæring. I modsætning til enhver anden EdTech, så har Sahra-Josephine formået at sikre at CanopyLAB har en gennemsnitlig fuldførelsesrate på 78% sammenlignet med 7% på tværs af branchen.

Som fremtrædende forsker og leder med en direkte og ærlig fremtoning, så er Sahra-Josephine en efterspurgt ekspert og foredragsholder, både nationalt og internationalt.

Sahra-Josephine ser nu frem til at dele og diskutere sine ideer og forudsigelser om fremtidens læring.

For mere information, så besøg venligst su.org og sunordic.org.