Medstifter af CanopyLAB holder oplæg til den Nordiske EdTech Konference

Vil du møde og tale med ledere inden for den nordiske EdTech-industri, samt visionære personer inden for videregående uddannelse? Er du interesseret i at udforske de seneste inden for EdTech direkte fra de startups, som er med til at fornye uddannelse? Vil du lytte til tankevækkende taler, og få mulighed for at diskutere fremtiden inden for uddannelse?

 

Den 8. december 2016 holder medstifter af CanopyLAB, Sahra-Josephine Hjorth en tale om at skalere klasseværelset på den Nordiske EdTech Konference. Konferencen afholdes af EdTech-startup Peergrade og DTU.

Målet med konferencen er at samle startups, uddannelsesprofessionelle og tankeledere til en endagskonference med fokus på innovation i videregående uddannelser.

 

Sahra-Josephine talte for nyligt om fremtiden for læring ved et arrangement, som blev arrangeret af SingularityU Danmark. Her talte hun blandt anden om, hvordan CanopyLAB har “bandlyst” lærere fra deres virtuelle klasseværelse, og hvordan hun efterspørger større variation af stemmer indenfor e-læring.

 

“Når vi tænker på den vigtige rolle, som blandt andet museer og NGOer spiller i at fremme samfundsdebatten og i at uddanne de unge, så føler jeg mig overbevist om, at det simpelthen er på grund af manglende ressourcer, at vi ikke ser flere at disse aktører indenfor e-læring. Efterhånden som flere e-læringsplatforme, ligesom CanopyLAB, hjælper med at gøre e-læring mere overkommeligt, så vil vi se flere forskellige stemmer, som fylder indenfor læring.”

 

Vi ser frem til at møde dig til den Nordiske EdTech Konference. Der er stadig ledige billetter, og det er gratis at deltage i arrangementet.